Filter
 • HENDRIK-IDO-AMBACHT Volgens Peter Boudewijn van de SGP-ChristenUnie is het zwembad een belangrijke voorziening voor de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht: “Het zwembad is één van de meest gebruikte, centraal gelegen, voorzieningen voor jong en oud in ons dorp. Vernieuwing is dringend nodig en het liefst zelfs een uitbreiding.” 

  Zwembad ‘De Louwert’ voorziet in een belangrijke behoefte en wordt in de zomer niet alleen door onze inwoners druk bezocht, ook door veel bezoekers uit de regio. Dit komt omdat dit zwembad beschikt over een groot buitenzwembad met meerdere baden en een grote ligweide. Het binnenbad is alleen zeer beperkt qua mogelijkheden. Vernieuwing en uitbreiding van het binnenbad is nodig, zodat Ambachters ook buiten het zomerseizoen in ‘De Louwert’ terecht kunnen en niet naar omliggende binnenbaden moeten uitwijken.

 • De campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen op D.V. woensdag 19 maart 2014 is in volle gang! Wilt u ook eens een kijkje nemen in ons Campagnehuis en van gedachten wisselen met onze kandidaten? De deur staat regelmatig open! 

  SGP-ChristenUnie biedt u het volgende kwartet:

  Woensdag 29 januari 2014 - Avond in samenwerking met Interkerkelijk Diaconaal Beraad (IDB)
  Woensdag 12 februari 2014 - Avond in samenwerking met Stichting De Hoop GGZ
  Maandag 24 februari 2014 - Hendrik-Ido-Ambacht onherkenbaar anders?!
  Dinsdag 4 maart 2014 - Avond voor ondernemers

  Algemene informatie:

  Plaats: Campagnehuis, Nijverheidsweg 75 (naast HB Autoservice, ter hoogte van Pin & Go).
  Parkeren: achter het pand.
  Tijd: De koffie staat klaar vanaf 19:15 uur. De avonden beginnen om 19:45 uur.

  Download de flyer

 • HENDRIK-IDO-AMBACHT Voor Jeroen van der Laan van de SGP-ChristenUnie is het belangrijk dat de leefbaarheid in Hendrik-Ido-Ambacht van een goed niveau is: “Voor een goed functionerende samenleving is een goed aanbod van voorzieningen en accommodaties van groot belang. Daarom willen wij het Jeugdspeelpark verder uitbreiden. Om dit mogelijk te maken is het de bedoeling om het Jeugdspeelpark te verplaatsen naar het Sandelingenpark.”

  140118-jeugdspeelpark-hiaBinnenkort geeft het college meer duidelijkheid over de mogelijke verplaatsing van het Jeugdspeelpark. In de aanloop hier naar toe, sorteert de SGP-ChristenUnie fractie voor met een duidelijk standpunt: “Alleen als wij het Jeugdspeelpark verplaatsen naar het Sandelingenpark zijn er mogelijkheden om het park uit te breiden met nieuwe voorzieningen en zo nog meer inwoners van Ambacht te laten genieten van deze voorziening”, zo geeft deze 28-jarige kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen aan.

 • banner

  HENDRIK-IDO-AMBACHT  De SGP-ChristenUnie organiseert op maandag 20 januari een grote verkiezingsavond met landelijke politieke kopstukken in de Dorpskerk. Tijdens deze avond zullen Elbert Dijkgraaf en Gert-Jan Segers aanwezig zijn. Uiteraard zal ook de lijsttrekker van de SGP-ChristenUnie speechen.

 • HENDRIK-IDO-AMBACHT Vorige week is het verkiezingsprogramma van de SGP-ChristenUnie gepresenteerd met de titel: ‘Bouwen & Bewaren’. Het programma is overhandigd aan de voorzitters van de lokale afdelingen.

  vkp2014

  Lijsttrekker André Flach overhandigde het programma aan Dies Bal als voorzitter van de lokale SGP-vereniging en aan Louis Schenkel als voorzitter van de Ambachtse ChristenUnie. De overhandiging van het programma vond plaats door het verkiezingsprogramma middels een Ipad online te plaatsen: “Dit verkiezingsprogramma publiceren we niet op papier maar digitaal, dit is efficiënter én beter voor het milieu”, zo geeft André Flach aan. “ Uiteraard is er op verzoek wel een geprinte versie beschikbaar.”

  Het verkiezingsprogramma ‘Bouwen en Bewaren’ is terug te vinden op de website van de SGP-ChristenUnie: www.sgpchristenunie-hiambacht.nl en ook op de Facebookpagina. André Flach is erg enthousiast over het verkiezingsprogramma: “In dit programma laten wij zien waar wij ons de komende vier jaar voor willen inzetten. Wij gaan voor het ‘bouwen’ aan diverse voorzieningen, zoals het vernieuwen van het zwembad en het ‘ bewaren’ van de keuzevrijheid in de zorg, daarnaast zetten wij ons ook volop in het voor het ‘ bewaren’ van de Ambachtse identiteit. Denk voorbeeld aan de zondagsrust. Bouwen en bewaren dus!” 

  Download het Verkiezingsprogramma 2014 - 2018

Inschrijven
 1. De gemarkeerde velden hebben wij nodig
 2. Naam*
  Ongeldige invoer
 3. Emailadres*
  Ongeldige invoer
 4. Telefoonnummer (zonder streepje)
  Ongeldige invoer
 5. Ik wil lid worden van


  Ongeldige invoer
 6. Extra informatie/vraag
  Ongeldige invoer
 7. Ongeldige invoer