Filter
 • perenlaantje-niet-in-gevaarHENDRIK-IDO-AMBACHT De fractie van de SGP-ChristenUnie heeft op de Zomerparkdag van 7 september peren uitgedeeld aan de bezoekers. Hiermee wilde de fractie benadrukken dat het historische Perenlaantje niet in gevaar is en voor de toekomst behouden blijft.

  Jeugdige bezoekers van de stand van de SGP-ChristenUnie op de Zomerparkdag ontvangen een peer
  De SGP-ChristenUnie-fractie was aanwezig op de Zomerparkdag. De gehele dag hebben tal van bezoekers de stand bezocht en kennisgemaakt met de vertegenwoordigers van de SGP-ChristenUnie in Hendrik-Ido-Ambacht. Als ludieke actie deelden zij peren uit aan de voorbijgangers. Deze actie was gelinkt aan diverse publicaties omtrent het Perenlaantje. “Sommige groeperingen geven aan dat de toekomst van het historische Perenlaantje in Ambacht in gevaar is” zo geeft raadslid Erik van Hartingsveldt aan. “Niets is minder waar. In diverse artikelen wordt gesuggereerd dat de bomenkap in Volgerlanden-Oost ook gevolgen heeft voor het Perenlaantje. Ik wil benadrukken dat het Perenlaantje in zijn huidige vorm blijft bestaan, en dat wij ons er juist voor inzetten om Ambacht een groen dorp te laten blijven”

  Tevens is op de Zomerparkdag een fotowedstrijd gestart met de titel ‘Ambacht in beeld’. Foto’s kunnen ingestuurd worden in één van de drie categorieën; Wonen & Wijken, Mensen & Bewegen en Natuur & Omgeving. Onder leiding van een vakjury zullen de drie beste inzendingen een prijs ontvangen. Voor meer informatie kan de website: http://www.sgpchristenunie-hiambacht.nl/ worden bezocht of de Facebookpagina van de fractie.

 • Hendrik-Ido-Ambacht is een mooi dorp. Eén van de belangrijkste redenen waarom de SGP-ChristenUnie een fotowedstrijd wil organiseren met als titel: Ambacht in beeld.

  Hiervoor zijn drie categoriën bepaald:

  Ambacht-in-Beeld artikel

  • Wonen & Wijken
  • Mensen & Bewegen
  • Natuur & Omgeving

  Om Ambacht in beeld te brengen hebben we jullie hulp nodig. Vind je het leuk om foto's te maken of heb een aantal mooie foto's tot je beschikking? Doe dan mee en stuur je mooiste foto's in de categorie: Wonen, Mensen en Natuur.

  Onderleiding van een vakjury zullen de beste drie inzenders een prijs winnen t.w.v. €50,- €25,- of €15,- euro (te besteden bij Foto Klein). Naast een kritisch oordeel van de vakjury zullen we ook de publieke opinie peilen door uit elke caterorie een foto voor te leggen via ons Facebookpagina.

  Insturen kan tot 19 oktober naar: Jeroen van der Laan kvanderlaan@kliksafe.nl

  actievoorwaarden

Inschrijven
 1. De gemarkeerde velden hebben wij nodig
 2. Naam*
  Ongeldige invoer
 3. Emailadres*
  Ongeldige invoer
 4. Telefoonnummer (zonder streepje)
  Ongeldige invoer
 5. Ik wil lid worden van


  Ongeldige invoer
 6. Extra informatie/vraag
  Ongeldige invoer
 7. Ongeldige invoer