Filter
 • DSCF6552In de afgelopen maand heeft de kiesvereniging van de SGP in Hendrik-Ido-Ambacht haar 400e lid mogen verwelkomen. Een aantal dat nooit eerder behaald is in de geschiedenis van de kiesvereniging. Het historische lidmaatschap ging naar Herman Fokker (19), geboren en getogen Ambachter. Het lidmaatschap is dubbel historisch te noemen omdat Herman de zoon is van de voormalige voorzitter van de kiesvereniging.

 • De SGP-ChristenUnie fractie vindt het doortrekken van de Antoniuslaan een prima plan. Dit heeft Erik van Hartingsveldt aangegeven bij de laatst gehouden raadsvergadering: “Nadat onze financieel specialist in de fractie ons in 2010 heeft verlaten om wethouder financiën te worden in deze gemeente moeten wij nu zelf onze rekensommen maken. Dit heb ik namens de fractie van de SGP-ChristenUnie getracht te doen. Als je 1 euro op de bank zet tegen een rente van 3% van heb je na een jaar 1,03. Als de gemeente dat met 1 miljoen euro doet dan heeft de gemeente na een jaar 1.030.000 euro. Dat is redelijk te volgen lijkt mij.”


 • De SGP-ChristenUnie fractie wil zwembad 'De Louwert' uitbreiden en renoveren. Dit heeft de fractie betoogd tijdens de laatst gehouden raadsvergadering: "Nadat een eerste bestuurs-opdracht door de beide colleges was ingetrokken omdat men constateerde dat er onvoldoende mogelijkheden waren om te komen tot een plan voor een gemeenschappelijk zwembad, werden door deze motie de collegeleden gedwongen opnieuw te overleggen. Nieuwe onderzoeken volgden en aan een klankbordgroep bestaande uit raadsleden van Ambacht en Zwijndrecht werden rapporten en conclusies voorgelegd.Er werd opnieuw geconcludeerd dat niet duidelijk was of er draagvlak was voor datgene wat uit de rapporten als meest logische oplossing voor het gemeenschappelijk zwembad naar voren kwam. Daarom bespreken we nu een raadsvoorstel dat geen raadsvoorstel is."

Inschrijven
 1. De gemarkeerde velden hebben wij nodig
 2. Naam*
  Ongeldige invoer
 3. Emailadres*
  Ongeldige invoer
 4. Telefoonnummer (zonder streepje)
  Ongeldige invoer
 5. Ik wil lid worden van


  Ongeldige invoer
 6. Extra informatie/vraag
  Ongeldige invoer
 7. Ongeldige invoer